het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨

We hebben lang getwijfeld om dit stuk te plaatsen omdat de tekst mensen kunnen schaden of raken, maar wij vinden dat het tijd wordt om het  gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) en hun interpretatie van de Islam te vertellen.    ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨ ISIS oftewel de Islamitische Staat in Irak en de Levant.

ISISIS in het kort:

Logo ISIS.De oprichting vindt plaats in 2003. Het hoofdkantoor bevindt zich Mosoel, Irak  en  men is actief in de landen Irak, Syrië, Libanon, Turkije en hebben tevens wervingsoperaties in Noord-Afrika, Jemen en de Kaukasus. Hun leider Abu Bakr al-Baghdadi en neemt de titel van kalief aan.Tarkhan Batirashvili is leider van strijders uit de Kaukasus en Abu Mohammad al-Adnani  hun woordvoerder. Hun ideologie is die van het Salafisme, Wahabisme, Islamisme, Takfir tegen Sjiisme en Soefisme.

De doelstelling is de Stichting van een salafistisch kalifaat, eventueel wereldwijd.

Ze heeft nu de status van terroristische organisatie in o.a. Syrië, Irak, Turkije, EU en VS.

Hun methoden zijn reguliere oorlogsvoering, etnische zuivering, massamoord, aanslagen op burgerdoelen, gijzeling, kind soldaterij, onderdrukking met bruut geweld, publieke executies door onthoofding en kruisiging, marteling, verkrachting, vrouwenhandel, iconoclasme, propaganda, chemische wapens. Lees hier verder

This entry was posted in Buitenland, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨

  1. Onzin verhaal.Als iets alle joden wilt uitroeien,het wel rome en de bijbel/nieuwe testament is geweest.De jood als gelovige paste niet in het beeld van het ontstane cristendom en er staat zelfs in de bijbel dat in de eindtijden de messias (who the fuck dat mag zijn) zal terug keren en de joden de keuze geeft om zich te bekeren,of de dood.het verschil met de koran is dat de joden en cristenen toebehoorde aan dat boek met die ene god/allah.En zolang zij zich alleen bezig hielden met die wetgevingen in hun thora/bijbel,de moslims ze met rust lieten.Vandaar ook dat er in Iran vele joden leven die niet willen wonen in zionistisch Israel.Wat een politiek/cristelijk idee is geweest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s