Zijn er nu bewijzen voor het neerhalen van MH17 of niet, en zo ja, welke?

Ondanks dat de inlichtingendiensten van Amerika Obama en zijn oorlogszuchtige gevolg tegenspreken en verklaren dat er geen enkel bewijs is om de zwarte piet aan Rusland door te spelen wat betreft het neerhalen van MH­17 blijft Washington Rusland beschuldigen en zweept via de massamedia de gemoederen op. Wees gewaarschuwd. Alles is manipulatie. Amerika is de grootste leugenaar in de wereld als het gaat om oorlogje te kunnen gaan spelen.

Nu hebben 22 senatoren een wet geïntroduceerd in het congres met de naam S.2277. ‘Om Oekraïne te beschermen tegen verdere agressie vanuit Rusland en verder om Europa en Eurazië te beschermen tegen Rusland.

Feiten

Deze wet is geïntroduceerd voor goedkeuring op 1 mei 2014. Toen al was het voor iedereen duidelijk dat de meerderheid in de regering van Oekraïne geen toestemming zou geven voor de verdere bezuinigingsmaatregelen opgelegd door het IMF. Zonder verdere lening van het IMF zal de Oekraïense regering het leger vanaf 1 augustus niet langer kunnen betalen. Einde oefening, einde fascistische oorlog tegen eigen bevolking. Er was dus wel één en ander nodig om alle Europese landen op één lijn te krijgen. Lees verder

This entry was posted in CrisisNL and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s