TISA & TTIP Achterkamertjespolitiek die het grootkapitaal vrij spel zal geven

Het vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten: een lovenswaardige poging belemmeringen voor handel op te ruimen waar burgers van zullen profiteren, noemen voorstanders het. Achterkamertjespolitiek die het grootkapitaal vrij spel zal geven, zeggen tegenstanders. Hoe gevaarlijk is het zogenoemde TTIP nu echt?

Wie wint de slag om het vrijhandelsverdrag TISA & TIIP: het grootkapitaal of de burger?

Onze boeren kunnen straks hun rauwmelkse kazen ook op de Amerikaanse markt kwijt: Arnaud Petit van Copa Cogeca,Website Copa Cogeca. de organisatie die naar eigen zeggen de stem is van dertig miljoen boeren en hun families in Europa, ziet het vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten wel zitten.

Voor de Europese boeren kan het in zijn ogen een zegen zijn als het verdrag een einde maakt aan het ‘onwetenschappelijke’ Amerikaanse verbod op kazen die minder dan zestig dagen gerijpt zijn. Zijn club stelde een waslijstAanbevelingen voor het vrijhandelsverdrag van Copa Cogeca en FoodDrinkEurope. op van dergelijke maatregelen die, als ze in het vrijhandelsverdrag komen, de landbouwers goede diensten bewijzen. LEES HIER VERDER

This entry was posted in Bankiers and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s