Stop de Elite: de grootste waarheid, nooit verteld

Kennis geeft macht maar in hoeverre sta ik open voor het nieuws, ik bedoel het echte nieuws. Niet het nieuws wat je aangeboden krijgt op een presenteerblaadje op TV en de radio, kranten, magazines etc. Dat nieuws is allemaal voorgeprogrammeerd. Nee, ik bedoel het nieuws waar je zelf actief naar op zoek gaat, connecties zoeken, zaken met elkaar verbinden en je eigen conclusies trekken.

Samenzweringstheorieën: Wereldnieuws, de economie, hoe ervaar jij dit en…. waarom?

Image

Wat moet ik denken van….
Moord en doodslag, oorlogen, geloofsovertuigingen, instortende wereldeconomieën, ‘natuurrampen’, vrijheid, privacy, politici, ons geldsysteem, pensioen etc. etc.

Niet alles zomaar voor zoete koek slikken maar jezelf afvragen: “WAAROM?”

Onderstaande video kan je antwoorden geven op de vragen, de verwarring in je leven, de veranderingen die steeds maar sneller plaatsvinden. Het is een hele zit van 4 uur en 40 minuten in de Engelse taal. Maar dan kunnen er ook veel puzzelstukjes op z’n plaats vallen die het veranderingsproces waar we middenin zitten, voor jezelf richting te geven. Invloed kunnen uitoefenen! (een korte uiteenzetting van deze video aangevuld met eigen verworven inzichten).

Antwoorden op vragen waarom onze economie gedoemd is om in te storten zoals dat al vele malen gebeurde in de geschiedenis. Dat al dat geld, je pensioen en de eventuele daaraan ontleende status geen enkele waarde vertegenwoordigt.

Dit is geen kommer-en-kwel-verhaal, maar het inzichtelijk maken van de uitweg zodat jou niet “overkomt” wat anderen treft hetgeen je inzicht geeft in de te volgen weg.

Bij veel mensen loopt hun hoofd over van indrukken opgedaan en geleerd gedurende hun gehele leven, maar geleerd door wie en waarom? Wij worden meer dan waarvan we onszelf bewust zijn slim gestuurd in een gewenste richting. Maar is dat echter de richting die je zou willen gaan als je wist dat….?

Als je nu eens totaal vrij zou zijn om te doen wat je het liefst zou willen doen. Zou je dan nog doen wat je NU doet? We moeten werken om de hypotheek te betalen, onze belastingen etc. etc.

Is dat totale vrijheid of loonslavernij?

Wij gaan werken om voeding te kopen die in werkelijkheid vergif bevat en die je zelf (of in samenwerking / ruilhandel) veel beter kunt produceren, en ook vele malen goedkoper of zo goed als gratis is. We gaan vervolgens naar een dokter die volgens protocol je een chemische substantie geeft die sinds mensenheugenis nooit werd toegepast alleen slechts in de recente geschiedenis. De dokter die je probeert wijs te maken dat vitaminen en goede biologische voeding er niet toe doen. Haha, wat een dombo’s. En jij gelooft dat….

Klik hier om verder te lezen en video te zien

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s