SC Buitenboys teleurgesteld in KNVB na mishandeling grensrechter Richard NieuwenhuizenRichard Nieuwenhuizen

SC Buitenboys teleurgesteld in KNVB na mishandeling grensrechter: Voorzitter Marcel Oost van amateurvoetbalclub SC Buitenboys in Almere is zwaar teleurgesteld in de KNVB. De voetbalbond heeft het volgens Oost ernstig laten afweten nadat een grensrechter van de club zondag werd gemolesteerd door spelers van een tegenpartij uit Amsterdam.

Lees verder  SC Buitenboys teleurgesteld in KNVB na mishandeling grensrechter.

This entry was posted in CrisisNL. Bookmark the permalink.

One Response to SC Buitenboys teleurgesteld in KNVB na mishandeling grensrechter Richard NieuwenhuizenRichard Nieuwenhuizen

  1. ......................... says:

    Oh , en ik ben zwaar teleurgesteld in het gedrag van SC Buitenboys…!! Men doet zich op de website af met twee regels rondom het overlijden van Richard Nieuwenhuizen. Er rijzen mij tevens een aantal vragen. a. Waar staat er geschreven dat Voorzitter Marcel Oost namens zijn amateurclub de verantwoording op zich neemt voor deze vreselijke gebeurtenis. Waar staat zijn naam verder genoemd ipv met het vingertje wijzen naar de KNVB. Wie was tijdens de wedstrijd de scheidsrechter, en waaruit is zijn verantwoordelijkheid gebleken? Waar was de andere grensrechter toen dit gebeurde? Waar waren de ouders van dat tuig (die mogen voor mij voor de rest van hun leven geschorst worden!!), zo ook de ouders !! wegens nalaten van deugdelijke opvoeding, waar waren de andere ouders, en vooral WAAROM HEEFT NIEMAND INGEGREPEN………??????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s