asper S. Dorpbewoners Jasper Steringa Oudwoude in shock over deze heel gewone man

Jasper S. Dorpbewoners Jasper Steringa Oudwoude in shock. De blijdschap in Zwaagwesteinde staat in schril contrast met de schok die Oudwoude te verwerken kreeg. Inwoners reageren met verbijstering op de aanhouding van hun dorpsgenoot.

Melkveehouder Jasper S. is opgegroeid het Friese dorp Oudwoude. Zijn boerderij ligt een kleine vier kilometer van de plek waar Marianne Vaatstra in 1999 werd verkracht en vermoord. S. heeft twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij heeft de boerderij overgenomen van zijn ouders. Naast Jasper S. deden ook andere familieleden mee aan het verwantschapsonderzoek.

Dorpsbewoners melden dat Jasper S. zijn eerste oproep om deel te nemen aan het dna-onderzoek had gemist. Hij zou daarom op een van de laatste dagen alsnog naar Kollum zijn gereden om zijn dna af te staan. S. lijkt dus vrijwillig mee te hebben gedaan aan het onderzoek.
Read more: http://www.costaconnectie.nl/2012/11/20/jasper-s-dorpbewoners-jasper-steringa-oudwoude-shock-deze-heel-gewone-man/#ixzz2CmCfOQ6K

This entry was posted in CrisisNL and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s