De leugens van Timmermans over Gaza

“Hamas heeft stelselmatig raketten afgevuurd op Israël, dat op grote schaal gedaan en gedurende lange tijd en is zo hoofdverantwoordelijke voor de reactie die daarop gekomen is.” Aldus minister van buitenlandse zaken Timmermans. Hij liegt. Of hij weet niet waar hij het over heeft. In beide gevallen verdient zijn uitlating totale verwerping. De keus die de Nederlandse regering hier maakt vóór de Israëlische terreur – holle oproepen tot terughoudendheid ten spijt – is een reden te meer op deze regering het regeren zo onmogelijk mogelijk te maken.

Lees hier verder  De leugens van Timmermans over Gaza.

This entry was posted in Buitenland and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to De leugens van Timmermans over Gaza

 1. Gerard says:

  wie heeft dit debiele bericht geschreven? Weet de feiten en kom dan met wat zinnigs . Hou aub met dit soort kutschrijven

 2. jel says:

  ze wisten dat er vergelding zou komen. Dus……

 3. ad bos says:

  De lafheid heeft groteske proporties aangenomen. Het Palestijnse volk wordt langzaam uitgemoord en de wereld zoekt naar excuses om niet te hoeven protesteren tegen Israel. Er is maar één conclusie mogelijk: We worden achter de schermen geregeerd door zionistische Joden, die zo’n greep op onze economie hebben dat protesteren gevaarlijk is.
  Een andere verklaring kan ik niet vinden. Wij moeten als volk massaal aan de bel trekken. Israel is een joodse kolonie op Palestijns grondgebied. De ware terroristen in het Midden Oosten zijn de Israelis.

 4. spol says:

  daar ben ik het helemaal mee eens.

 5. Ron says:

  Israël heeft het recht om zich te verdedigingen tegen deze idioten.. Het zou terecht zijn al Israël de gazastrook met de grond gelijk maakt. wie niet leren wil moet maar voelen………….

 6. peter de Vries says:

  “ Ad boys “, je weet echt niet waar je over praat, verdiep je eerst eens goed in dit geschil en geef er dan een objectieve! mening over
  De Palestijnen hebben uiteindelijk maar 1 doel en dat is alle Israëlieten uit Israel verjagen ( kijk eens naar de naam van het land en de naam van het volk, zegt je dat al niet genoeg? ) terwijl dat land hun notabene door GOD zelf 2000 jaar geleden gegeven is, wie zijn wij dan om aan ZIJN mening te twijfelen? De Palestijnen worden door de Wetten van de joden echt heel erg beschermt, als zij stoppen met het schieten van al hun raketten, is het probleem heel snel opgelost, maar om heel eerlijk te zijn, geloof ik niet dat dit probleem ooit opgelost wordt (subjectieve voorgevoel)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s