Vrijheid van meningsuiting Obama is het zat

President Barack Obama heeft Iran de wacht aangezegd. ‘Het is tijd om diegenen te isoleren, die van haat tegen de Verenigde Staten, Israël of het Westen, hun centrale politieke een beginsel maken, aldus de Amerikaanse president voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York.Obama spreekt zich uit

Obama riep alle Verenigde Natie-lidstaten op om zich uit te spreken tegen extremisme. Er bestaat geen video, die een aanval op een ambassade rechtvaardigt, zo veroordeelde Barack Obama het geweld, dat volgde na de anit-islamfilm. Er bestaan ook geen woorden,  die het doden van onschuldigen rechtvaardigen, zei het Amerikaanse staatshoofd. Obama had het daarbij over de aanval op het Amerikaanse consulaat in het Libische Benghazi, waarbij de VS-ambassadeur is omgekomen. Hij zag de aanval op de diplomatieke missie als een aanval op de Verenigde Staten.

‘Het doden van Amerikaans ambassadeur Chris Stevens in dat land is ook een aanval op de idealen van de Verenigde Naties, om te verhinderen, dat mensen hun meningsverschillen vreedzaam oplossen, zei hij.

Lees verder hier:  Vrijheid van meningsuiting Obama is het zat.

This entry was posted in Buitenland and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s