Demonstraties tegen anti-moslimfilm zijn anti Islam

Wat heeft het voor nut om te willen gaan demonstreren vanwege een film die gemaakt is door een individu, vraag ik me af. Moslims zouden moeten induiken in de biografie van de profeet om te snappen hoe hij met niet-moslims omging. Als men dat zou doen, dan zou men gauw er achter komen dat zulke demonstraties niet bij de islam horen en ook weinig terug kunt vinden in het leven van de profeet vrede zij met hem zelf. Er zijn genoeg redenen waarom men niet deel moet nemen aan zo’n demonstratie.

Een belabberde anti-moslimfilm

De belabberde film is gemaakt door een individu die gebleken is een oplichter en fraudeur te zijn. Hij was voorwaardelijk vrij en mocht officieel niet eens op internet of achter de computer zitten. Omdat dit een individuele actie is of het is gemaakt door een groepje islam-haters verdienen ze simpelweg die aandacht niet. Onze reactie hierop is de manier hoe de profeet vrede zij met hem omging met individuele gevallen. Hij vrede zij met hem werd meerdere keren door individuen bedreigd. Op een dag terwijl de profeet lag te slapen bij een boom met zijn zwaard naast hem, pakte een bedouin het op. Hij legde het zwaard vlakbij de hals van de profeet en zei: ‘wie gaat jou nu van mij redden?’. De profeet antwoordde: ‘God zal mij redden!’. Door een wonder kon de man de profeet niets doen en viel het zwaard op de grond. De profeet pakte het zwaard en richtte het op de man en zei tegen hem: ‘wie gaat jou nu redden?’. De man zei in alle eerlijkheid ‘niemand’. De profeet liet hem daarna gewoon gaan. Later kwam de man terug en legde de geloofsgetuigenis af.

Als één tiende van de mensen snappen hoe het een en ander in elkaar steekt zoals deze jongen (klik op het filmpje onderaan), dan zou de wereld denk ik er heel anders uitgezien hebben.

via Demonstraties tegen anti-moslimfilm zijn anti Islam.

This entry was posted in Buitenland. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s